Wolves vyhráli i třetí turnaj ELL a postupují do play-off z prvního místa

Hlavní stránka / 2014 / Wolves vyhráli i třetí turnaj ELL a postupují do play-off z prvního místa

26.10.2014

Wolves vyhráli i třetí turnaj ELL a postupují do play-off z prvního místa Wolves dokázali vyhrát i třetí turnaj ELL 2014, i když tentokrát byly zápasy mnohem vyrovnanější a počítání výsledků spletitější.


Deutschland Adler přijeli jen s minimálním počtem hráčů a v prvním zápase podlehli 10:12 týmu Pietro Filipi, který naopak nastoupil v plné síle a doplněný o žolíka Martina Kostku. Custodes s Wolves pak předvedli další napínavý zápas, ve kterém vyhráli Custodes 14:10. Oba týmy hrály bez svých prvních brankářů, ale hlavně Christoph Kunert v brance Custodes dokázal týmovou jedničku Dominika Siku zastoupit výborně.  Wolves si spravili chuť na Pietro Filipi, které porazili 14:6. Naopak Custodes zamotali výsledky turnaje svou prohrou s Deutschland Adler.  Nedělní program otevřeli Custodes zápasem proti Pietro Filipi a v atraktivním utkání nakonec vyhrál tým v černých dresech, který si tak posílil sebevědomí před play-off, do něhož nakonec nastoupí ze čtvrtého místa. V posledním zápase mezi Wolves a Deutschland Adler „vlci“ jasně dominovali a soupeře přehráli díky lopšímu pohybu, což vzhledem k téměř prázdné střídačce Adleru není až tak překvapivé.

Wolves díky vyššímu počtu bodů za vyhrané třetiny skončili první i ve třetím základním turnaji ELL a postupují do play-off z prvního místa. Jejich soupeřem bude Pietro Filipi. Custodes a Deutschland Adler tvoří druhou semifinálovou dvojici. Manažer Deutschland Jamie Plunkett už ohlásil dva žolíky na play-off: finské hráče Jarno Aaltonena a Markuse Mattilu. Semifinále jsou na programu v sobotu 1. 11. 2014 od 11 a 13 h, od 17 h začíná zápas o třetí místo a v 19 hodin je finále.

Konečné pořadí na 3. turnaji ELL
1. Wolves – 10,5 b.
2. Pietro Filipi – 9 b.
3. Deutschland Adler – 5,5 b.
4. Custodes – 5 b.

Konečné pořadí po základní části
1. Wolves – 43 b.
2. Deutschland Adler – 29,5 b.
3. Custodes – 20 b.
4. Pietro Filipi – 15,5 b.

Semifinále 1: 1. 11. 2014, 11 h – Wolves – Pietro Filipi
Semifinále 2: 1. 11. 2014, 13 h – Deutschland Adler – Pietro Filipi

 

Autor: Ondřej Mika   |   Sekce: 2014   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024

 

Administraci zajišťuje redakční systém společnosti NETservis s.r.o.